PH-NETWORKS

Alle IT-diensten voor het MKB

Over ons

IT lijkt misschien niet het meest swingende onderwerp waar je als bedrijf of ondernemer mee te maken hebt, maar het is wel de basis van een goede bedrijfsvoering. Als alles soepel en veilig loopt kun je al je aandacht richten op je ‘echte’ taken en dat maakt het dagelijkse werk een stuk aantrekkelijker.

Dat zien wij als onze core business: zorgen dat een organisatie op een veilige manier kan doen wat het wil doen en geen aandacht hoeft te besteden aan IT-gerelateerde beslommeringen. Die nemen wij graag uit handen.

Werkwijze

We houden van korte lijnen en rechtstreeks contact over en weer. Daardoor zijn de verwachtingen van beide kanten helder en kunnen we snel schakelen. Dat zorgt voor een beter resultaat en scheelt bovendien tijd en ruis. En niet onbelangrijk: onze tarieven zijn marktconform en transparant. Met heldere offertes en duidelijke abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn, weten klanten altijd exact waar ze aan toe zijn.

Onze klanten

Onze klantenkring is gevarieerd. Zo werken we voor ZZP’ers, kleine en middelgrote commerciële bedrijven en voor non-profitorganisaties. Daardoor hebben we ervaring in uiteenlopende branches en kunnen we voor tal van vragen een oplossing bieden.

Wij werken met opzet voor kleine en middelgrote bedrijven in Haarlem en omgeving. Dat heeft als groot voordeel dat we onze klanten goed kennen en een echte gesprekspartner zijn voor al hun IT-vragen. De verwachtingen over en weer zijn daardoor altijd duidelijk.

Werken in de naaste omgeving betekent ook dat we weinig reistijd hebben en onze tijd in onze klanten en het leveren van waarde kunnen steken. En dat is toch wat elke werkdag de moeite waard maakt!

De drijvende kracht achter Ph-networks

Ernst Wijsmuller startte Ph-networks in 2006 en bouwde het bedrijf langzaam uit. Hij begon met het leveren van IT-diensten aan particulieren, maar dat verschoof al snel naar bedrijven. Ernst over het ontstaan van Ph-networks: ‘ik kom uit een ondernemersgezin en ben praktisch ingesteld. Na mijn opleiding heb ik daarom eerst de nodige ervaring opgedaan en ben vervolgens gestart met Ph-networks. Ik merkte dat ik het fijn vond om met heel diverse werkzaamheden bezig te zijn. Dat is een van de redenen dat Ph-networks een breed dienstenaanbod heeft. Een andere belangrijke reden is natuurlijk dat veel klanten daar om vragen: ze willen al hun IT-diensten het liefst onder een dak onderbrengen. Die gemeenschappelijke voorkeuren van mijn klanten en mijzelf zorgen voor een goede match’.