Meer info

×

Services

Zowel op locatie als via internet helpen
we u bij de volgende problemen

  Systeem onderhoud
  Backups
  Upgrades
  WiFi optimalisatie

  Security
  Netwerkbeheer
  E-mail configuraties
  Cloud configuraties

Onderhoudsbeurt

Laat uw systeem op afstand schoonhouden

Op afspraak lopen we elke maand uw systeem volledig door!

€ 25 p.m.

We raden aan en leveren Kaspersky Security

€ 39,95 p.j.

IT Support

Ph-networks levert snelle IT Support voor particulieren en MKB.
Met een persoonlijke aanpak en betrouwbare service.
Haarlem en omstreken.

Via Hulp op afstand lossen we de IT problemen meteen op.

Reviews

   

Wij hebben al vele jaren ervaring met de diensten van Ernst en zijn daar tot op de dag van vandaag uiterst tevreden mee. Ernst denkt met ons mee en komt altijd weer met goede oplossingen voor computers, printers, back ups, wifi, website, mails etc. Essentieel voor de bedrijfsvoering van tegenwoordig.

Psychologisch Adviesbureau ter Haar en Lamme   

Snelle en effectieve oplossing van mijn vastgelopen computer op afstand. Ik kan weer aan de slag.!

Paul C. van Lede   

Ernst, bedankt voor de supersnelle topservice! Ik had een virus naar binnen gehaald op een mailtje van een kennis "of ik dit was? (op facebook)" dom, dom dom, per ongeluk geopend. Binnen een kwartier was Ernst ter plekke en binnen tien minuten opgelost, bedankt Ernst top gedaan, groet Rob

Rob van Zalingen   

PH-Networks doet vanaf 2013 het systeembeheer voor onze organisatie. Wij zijn zeer tevreden over de service en goede bereikbaarheid van Ernst Wijsmuller.

Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen, Haarlem   

Goede, snelle en ter zakekundige service!

Tandartspraktijk Gijs Tettelaar   

Mijn vraag was niet makkelijk, een professionele website voor mijn foto's, die zowel op de computer als op een mobiele telefoon te bezichtigen is, snel en makkelijk inlaadt en er altijd mooi uitziet. Bovendien moest het een visitekaartje worden voor mijn werk en mijzelf. Ik ben superblij met het resultaat in alle opzichten! Zie voor jezelf: www.dortehopmans.nl

Diorte   

Als ondernemer heb je bij onverwachte computerproblemen soms snel een deskundige nodig om de problemen te verhelpen. Ph-networks staat dan snel voor je klaar! Alles wordt ook helder uitgelegd welke stappen er dan genomen worden.

Marjon de Groot   

Altijd bereikbaar, super snelle service, ( op afstand of op lokatie ) , verstand van zaken, heel behulpzaam en vriendelijk; heerlijk om te weten dat PH Networks snel reageert op verzoek

Anoniem   

Ph-networks heeft ons diverse keren uit de brand geholpen. Prettig is dat er direct werd gereageerd op onze oproep en wij met creatieve oplossingen weer verder konden.

M. Rogaar   

In onze branche zijn wij erg afhankelijk van goeie en snelle service. Bij Ph-networks zijn wij dan ook aan het goede adres!

Jaap Hijmans   

De hulp aan huis van PH networks is mij goed bevallen: de problemen werden snel en efficiënt verholpen, maar er was ook voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en dat was precies de bedoeling!

Jenny Mont   

Echt behulpzaam en snel, levert perfect werk af!

Petra, Stijlloods   

Wij hebben de praktische, persoonlijke hulp van Ph-Networks B.V. ervaren als zeer waardevol. Na een totale crash van onze server konden wij binnen enkele dagen met vervangende apparatuur onze programma's weer openen en verder werken. Bij Ph-networks kun je met je technische vraag terecht.

Carla RuigrokHulp op afstand

Voor een snelle oplossing voor uw probleem
download u hier "Hulp op afstand"

Stap 1: Download voor uw gewenste systeem
Stap 2: Open het bestand
Stap 3: Geef ID en Wachtwoord door

Mac - Windows

Contact

Ernst Wijsmuller

Ph-networks B.V.

Prinsesselaan 27 - 2015 BV Haarlem

Tel:. 023-5275773

     

Voor vragen neemt u meteen contact op